Tehnologii utilizate

MEAN stack

Aveți nevoie de o soluție care să permită o bună securizare, modularitate și scalabilitate? Preferați soluții dezvoltate pe bază de tehnologii open source? Atunci utilizarea MongoDB, Express, Angular și Node.js este soluția. Dacă aveți nevoie de o soluție mai complexă, care necesită o mai bună standardizare se poate utiliza Fastify combinat cu Swagger în locul Express.

Progressive Web App

Nu doriți să vă împiedicați de toate restricțiile și întârzierile cu care se pot publica aplicațiile mobile pe App Store și Google Play? Recurgând la noua tehnologie Progressive Web App, ce poate fi implementată cu ajutorul framework-ului Angular, veți obține o aplicație web care poate rula și offline, dar care vă permite să vă bucurați de toate facilitățile unei aplicații mobile.

Ionic

Dacă doriți o aplicație mobilă care să poată rula pe mai multe sisteme de operare, dar nu doriți să dezvoltați câte o aplicație nativă pentru fiecare dintre acestea, utilizând framework-ul Ionic, se pot exporta din același cod, aplicații care să ruleze pe sistemele de operare dorite. Astfel, mentenanță și dezvoltările ulterioare sunt mult mai facile și implicit, mai puțin costisitoare.

Sap Cloud Platform

Compania dumneavoastră utilizează ERP SAP? Aveți nevoie de soluții de tip add-on care să rezolve probleme punctuale, să poată fi dezvoltate și implementate în scurt tip, să fie nativ integrabilă cu sistemul ERP și să coste seminificativ mai puțin decât o implementare standard a unui modul ERP? Dacă da, atunci apelarea la tehnologia SAP Clous Platform este soluția.