Servicii

Pasiune, adaptabilitate, curaj. Acestea sunt doar câteva dintre fundamentele pe care ne-am bazat atunci când am pus bazele „poveștii” numite Primus Technologies. O echipă de profesioniști cu experiență care pot realiza o multitudine de soluții IT și pot dezvolta proiecte ample bazate pe cerințele și nevoile clienților.

Domeniul IT este în plină expansiune, iar procesul de digitalizare al companiilor și al instituțiilor este mai accelerat ca oricând. Experiența și creativitatea echipei noastre vă poate oferi suport în dezvoltarea de soluții dedicate. Suntem la zi cu cele mai inovative metode de programare fiind implicați nu doar în proiecte comerciale, dar și în proiectele de cercetare desfășurate în parteneriat cu universități și centre de transfer tehnologic.

Primus Technologies este răspunsul nostru la cerințele actuale în ceea ce privește dezvoltarea de soluții web, mobile și nu numai. Din gama largă de servicii IT oferită, menționăm:

  • dezvoltarea de aplicații web;
  • dezvoltarea de aplicații mobile;
  • dezvoltarea de aplicații ce utilizeaza tehnologia Progressive Web App, acestea fiind soluții web, ce expun comportament de aplicație mobilă, inclusiv putand gestiona comportamenul de lucru offline;
  • analiză de flux informațional și propunere soluții de optimizare a proceselor cu ajutorul digitalizării;
  • proiectarea și dezvoltarea de soluții complexe, acestea putând integra echipamente de tip IoT;
  • servicii de cercetare și inovare.

Pentru soluții informatice dedicate haideți să povestim!