Pri-desk

Pri-desk aplicație web și mobil pentru optimizarea resurselor companiei

În contextul economic actual există o preocupare permanentă a managementului organizațiilor private și publice pentru programarea, prioritizarea sarcinilor și realizarea acestora în intervalele de timp asumate. Volumul de informații de procesat este în continuă creștere, sarcinile sunt tot mai multe și mai complexe, fiind necesare soluții de lucru dinamice prin care să se asigure o gestionare eficientă a resurselor organizației și armonizarea resursei umane cu  strategiile de dezvoltare ale acesteia.

Pri-desk este o soluție informatică care vine în ajutorul companiilor și al instituțiilor publice pentru eficientizarea proceselor și activităților lor, printr-un sistem flexibil și intuitiv de gestiune a sarcinilor de serviciu si a solicitărilor transmise de beneficiarii serviciilor. Mai mult, Pri-desk pune la dispoziție partenerilor mecanisme pentru colectare de date și comunicare bidirecțională, între ei și beneficiarii serviciilor oferite de aceștia (clienți, furnizori, cetățeni, studenți, etc.).

Modul de lucru colaborativ și comunicarea eficientă cu angajații, furnizorii și cu beneficiarii sunt doar câteva dintre funcționalitățile  Pri-Desk.

Lucrul de acasă sau pur și simplu lipsa unei comunicări directe, constante cu angajații scade productivitatea unei echipe. Un instrument cum este Pri-Desk va ajuta orice companie sau instituție publică să implementeze niște proceduri de lucru clare cu privire la planificarea, prioritizarea și realizarea sarcinilor, eliminarea blocajelor respectiv monitorizarea și verificarea modului în care acestea sunt duse la îndeplinire, la nivel de departament și angajat, indiferent de locul unde se desfășoară  activitățile (birou, telemuncă, delegații, etc.).

Pentru mai multe informații vă așteptăm pe pagina oficială pri-desk.ro